ONZE DIENSTEN

‘Wij streven ernaar de eigenaars volledig te ontlasten van het beheer van hun parkeerplaats dankzij een all-in aanbod op maat.

– Jean Verheyen, Zaakvoerder van ProxiParking –  

ALL-IN BEHEER

ProxiParking wil eigenaars van parkeerplaatsen op operationeel en administratief vlak ontlasten bij het beheer van hun parkeerplaatsen, met algemene en gepersonaliseerde diensten.

Huurders

Het zoeken van huurders, het ondertekenen van huurovereenkomsten, de betaling van de huurwaarborg en de overhandiging van de toegangsbediening worden verzorgd door ProxiParking.

Facturatie

ProxiParking neemt de volledig facturatie op zich, net als de opvolging van betalingen, het beheer van geschillen en de indexering van de huurprijs.

Reporting

Eigenaars krijgen maandelijks een gedetailleerd verslag over de activiteit van de parkeerplaats om volledige transparantie te garanderen.

Technologie

Onze ProxiGate-technologie biedt gebruikers toegang tot hun parkeerplaats via hun gsm. Dit systeem gebruiken we al meer dan 5 jaar.

Onderhoud

Alle eventuele problemen met je parkeerplaats worden opgelost door ProxiParking, dankzij een netwerk van kwalitatieve partners.

Ondersteuning

Bots je op een technisch probleem of heb je een administratieve vraag? Je kan ProxiParking van maandag tot zondag van 8-22 u bereiken.

Light Service

Je beheert je parkeerplaatsen zelf en wil dat eenvoudiger maken dankzij onze technologie voor toegang op afstand? Dan is ProxiGate dé oplossing voor jou!

PROXIGATE VEREENVOUDIGT JE LEVEN!

Weg met dure of fragiele afstandsbedieningen en onhandige badges. Installeer ProxiGate en biedt uw huurders toegang tot hun parkeerplaats via hun gsm!

  • We nemen alle taken op ons

    ProxiParking zorgt voor de installatie en het beheer van jouw ProxiGate. Jij moet ons enkel laten weten welke gebruikers we moeten toevoegen, aanpassen of verwijderen. Wij doen de rest!

  • Openen vanop afstand

    Stel je even voor: jij bent niet aanwezig maar je wil de garagepoort openen voor een familielid. Met ProxiGate is dat geen enkel probleem. Je ontgrendelt de garagepoort eenvoudig vanop jouw locatie.

  • Aanpasbare toegangsuren

    Bied je huurders toegang tot de parkeerplaats op de uren die jij kiest. Dat kan 24 uur op 24 zijn, maar ook dinsdag tot vrijdag van 9-17 u. Je kan de uren volledig naar wens bepalen.

NOG MEER REDENEN OM TE KIEZEN VOOR PROXIPARKING

10 Years Anniversary Celebration Vector Template Design Illustration

10 jaar ervaring

ProxiParking bestaat al sinds 2011 en heeft altijd innovatieve oplossingen aangeboden binnen de mobiliteitssector.

2672292

Een jong en dynamisch team

Ons team staat 7 dagen op 7 klaar om je te helpen, met de glimlach.

sign#FFAB17 - carré - margin

Parking.be

Parking.be is een cruciale speler geworden op de mobiliteitsmarkt. Gecreëerd en beheerd door ProxiParking sinds 2016.

Vergelijking

Heb je interesse in een van onze formules? We contacteren je!