WORD HUURDER

Wil je een parkeerplaats huren?

Vul het formulier hieronder in

  Over de parkeerplaats

  Jouw gegevens

  FAQ

  De huur moet gestort worden op onze rekening BE74 7360 6645 8707 en de huurwaarborg op de rekening BE41 7360 6645 9010 (BIC: KREDBEBB).

  Helaas gebeurt dat soms. We raden je aan om:

  • te kijken of er een telefoonnummer achter de voorruit ligt. Als dat het geval is, kan je het nummer bellen en de situatie uitklaren met de andere persoon.
  • een briefje achter de ruitenwisser te steken om de eigenaar van het voertuig te verwittigen dat deze parkeerplaats al is verhuurd en dat hij/zij hier niet kan parkeren
  • contact op te nemen met de wijkagent en de situatie uit te leggen. De wijkagent kan op zijn beurt de eigenaar van het voertuig contacteren en vragen om het voertuig te verplaatsen.

  Zodra je het huurcontract hebt ondertekend, is het belangrijk om een A4-blad met je nummerplaat aan de parkeerplaats te hangen, zodat andere gebruikers van de parking weten dat deze parkeerplaats verhuurd is.

  Daar zijn oplossingen voor. Stuur hiervoor een e-mail naar billing(at)proxiparking.be en we helpen je zo goed als mogelijk.

  Je kan onze beschikbare parkeerplaatsen bekijken op de pagina ‘Parkeerplaatsen’ in het hoofdmenu op de website of op de website Parking.be waarop al onze parkeerplaatsen die te huur staan, werden verzameld.

  Nee, er is slechts één gemotoriseerd voertuig toegelaten per parkeerplaats. Deze regel staat meestal ook vermeld in de milieuvergunning van de parkeerplaats.

  Je hebt twee mogelijkheden:

  • je stuurt deze per aangetekende brief naar ons kantoor, met vermelding van je naam en klantnummer,
  • of je levert de toegangsbediening in aan het onthaal van ons kantoor in een gesloten omslag waarop je naam staat vermeld.

  Adres:

  ProxiParking SPRL

  Louizalaan 380, 2de verdieping

  1050 Brussel

  Controleer eerst of de batterij niet plat is. Als dat het geval is, kan je deze eenvoudigweg vervangen om weer te doen werken. Als het probleem dan nog steeds niet opgelost is, mag je ons contacteren via support(at)proxiparking.be. Wij zullen de afstandsbediening dan meteen vervangen.